Opskriften på en god lørdag

Hvad er opskriften på en god lørdag? Og hvad er kriterierne for en god lørdag egentligt.  Det synes jeg kommer meget an på den forgangen uge. I dag har været en total afslapningsdag, og det har bare været helt perfekt i dag. Nu var vi jo til stor fødselsdag i går med overnatning på Slotshotel og det hele.  Så det har betydet sent i seng og måske et glas vin eller to for meget. Så er det altså rart, at dagen efter er uden planen eller projekter/gøremål. 

Pigerne nåde lige at lege lidt sammen da vi kom hjem, inden de skulle afsted til hver deres legeaftale. Derefter havde Thomas og jeg så en aftale med sofaen. 

Der bleve hentet sandwich fra Cupo’ deli (kan klart anbefales til jer der bor i Aalborg), og så gik vi i gang med at se Sæson 3 af House of Cards. Da vi ikke helt kunne huske slutningen fra sidste sæson, valgte vi lige at tage det sidste afsnit fra sæson 2 først. Så om vi se om vi kan begrænse os til et afsnit af gangen. 

Premieren på sæson 3 kommer helt belejligt, da jeg lige var blevet færdig med første sæson af Marco Polo.  Har I set den? Den kan jeg klart anbefale. 

Nu står den snart på hjemmelavet pizza (nu fik vi jo ikke pizza i går) og snolder. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s