TGIF

Så er det fredag, og om ikke mange timer – så kalder weekenden. Så er ugen næsten over – det har været lidt hårdt at komme igang igen efter ferien, men synes heldigvis ugen har gået hurtig. Havde et møde i København onsdag, som har været med til at dele uge op, så det er nok derfor den har gået så hurtigt. 

Hvad så, har I nogle spændende planer for weekenden? 

Det har vi – vi er så heldig, at vi er blevet inviteret til 85 års fødselsdag på Dronninglund Slot – femretteres gourmet menu og overnatning – I kan tror vi glæder os alle fire. Det bliver hyggeligt st skulle fejre pigernes Oldemor.  Josefine håber vi får værelset med den lyserøde himmelseng, men nu må vi ses. (Pigerne fik lov til at se Danmarks Dejligste Slotshoteller i sidste uge, da de besøgte Dronninglund Slot. Så de ved godt hvordan værelserne ser ud 😊 )

Rigtig god weekend til jer alle. Jeg glæder mig til at drikke et godt glas rødvin – godt der er ingen der skal køre i aften. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s