Med top på #2

Sidste år, efter jeg var blevet færdig med et huesæt til pigerne, gik jeg i gang med at hækle en hue til mig selv. Desværre gik jeg lidt i stå med projektet.

IMG_5098

IMG_5093
Nu er jeg så endelig blevet færdig med den – og det tog faktisk ikke særlig lang tid, da jeg allerede var godt halvvejs med den. Det er underligt, som man kan gå død i projekter. Men jeg er nu glad for at den endelig er blevet færdig – den blevet taget i brug her til morgen, da jeg skulle ud i snevejr. Lidt underligt, så at køre hjem i solskin, og ikke et snefnug på jorden.

Huen er hæklet i 100 % Alpaca fra Indiecita, og jeg har taget udgangspunkt i fremgangsmåde som jeg brugte til pigerne. Jeg har brugt hæklenål nr. 4.5. Jeg har hæklet et aflangt stykker på 32 x 46 cm i rib med halvstangmasker.

One thought on “Med top på #2

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s