Mens vi venter på forår – er det vigtig at holde varmen

….og når man har 2 piger, der er rigtig glade for at gå i kjoler og nederdel, så kræver det, at man har udstyret i orden. (De går også i bukser, men skal de selv vælge, så bliver det ofte en nederdel eller kjole de vælger)

Når man sådan går i kjole og nederdel hele tiden, så er det vigtigt at have enten varme leggings eller varme strømpe bukser på, så man ikke fryser. Her laver melton nogle rigtig gode uld strømpebukser, som er geniale her i det kolde vejr, vi har lige nu. Melton forhandles bl.a. hos Babyhome.dk, og i kan se udvalget her. Melton er faktisk mere end bare strømper, de laver også undertøj, huer og futter (dem har de fleste af vores børn nok haft på, på et eller andet tidspunkt – vi er i hvert fald gået igennem nogle par), men de har faktisk også nogle rigtig fine ballerinaer. Bare se her:

450019-718 450022-912

Især dem med leopard prikker synes jeg er rigtig seje, og ville være rigtig fine til Josefine. De findes desværre ikke i Karolines størrelse.

Babyhome.dk er en webshop og en fysik butik i Esbjerg, hvor de har næsten alt i babyudstyr, børnetøj og legetøj, og de fører et rigtig stort udvalg af forskellige mærker. Og lige nu har de faktisk halv pris på produkter fra Sebra lige her.

2 thoughts on “Mens vi venter på forår – er det vigtig at holde varmen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s