Link Love #3

Så er tiden kommet til endnu en omgang anbefaling af blogs som jeg læser. I dag skal vi fordi en kreativ person, og en fantastisk fotograf.

I denne her uge står den som sagt på vinterferie hos os. Har I også ferie i denne uge, eller var det måske i sidste uge. I går var der jo pandekagedag, eller international pandekagedag, som man er begyndt at kalde det. Helt korrekt hedder dagen Hvide tirsdag, og er den sidste dag inden fasten. Det er dagen man skal have ryddet æg, hvedemel og smør ud af ens spisekammer, da man ikke måtte spise dette unden fasten. Og hvilken bedre måde at komme af med disse ting på, end at lave pandekager.IMG_5033-0
Jeg havde oprindeligt planlagt, at vi skulle starte tirsdag morgen med pandekager, men Josefine mente vi skulle have vafler, nu fik vi pandekager i weekenden. Så vi fik vafler. Jeg tog da revanche til aftensmaden, hvor vi både fik fyldte pandekager med oksekød, og til dessert stod den på pandekager med sukker eller nutella.

Og nu til mine anbefalinger:

Den første blog vi skal forbi er Itas Album, her sidder Anita bag skærmen.  Anita giver os et glimt af hendes hverdag og så viser hun sine fine kreationer frem, som hun bl.a. laver til sin datter og bonus datter.

foto-1 (2) julekjole i liberty leo bomberjakke 01

Ovenstående billeder er lånt  hos Itas Album.

Den næste blog er en finsk blog, Souvenirs, hvor Niina viser billeder fra hverdagen langt nord på. Heldigvis skriver hun både på finsk og engelsk, men ellers synes jeg hendes billeder taler for sig selv. Hendes blog følger jeg netop for de flotte billeder som hun lægger op på bloggen.

kukat tilhi aamulla

Ovenstående billeder er lånt fra Souvenirs

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s