Et lille håb om forår på vej

Vintergækker og erantiser er begyndt at dukke frem fra jorden kolde mørke, og i går var en dag hvor lyset stod ind a vinduerne, og gav lys for første gang  i rigtig lang tid – er det mon et tegn på at foråret er på vej?

DSC_1439 DSC_1440 DSC_1441

DSC_1442 DSC_1443

I går havde man virkelig fornemmelse at foråret var på vej – solen stod ind af  vinduerne, og temperaturen kom op på de 5 grader. I dag tvivler jeg dog noget, det regner og blæser – ikke just forårsvejr.

Så er det godt at man kan være inde i et noglelunde lunt sommerhus – det er godt gang i brændeovnen, for at få varmen lidt op, og vi husker at have futter på fødderne.

I dag har vi været i badeland her i Blokhus for første gang – og jeg må nok sige, at jeg ikke var imponeret – synes ikke det var pengene værd. Det kostede 75 kr. for voksen, og 60 kr. for børn – til sammenligning så giver vi henholdsvis 50 kr. og 39 kr. i Skansebadet i Nørresundby og 43 kr. og 33 kr. i Gigantium i Aalborg. Og jeg synes faktisk de har mere at byde på end badelandet her i Blokhus. Det dårlige indtryk startede allerede i omklædningsrummet, som var noget taveligt, og så var der ikke engang tændt for sauna’en. Pigerne var skuffet over, at der ikke var nogle vipper, men det er jo heller ikke en svømmehal. Tror det var vores første og eneste besøg i Badeland Blokhus.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s