Mig før Dig – en anbefaling

Så er jeg blevet færdig med bogen Mig før Dig af Jojo Moyes, og kommer her med min anbefaling.

IMG_5004
Det er det jeg vil kalde en let læselig bog, forstået på den måde, at den ene side bare følger den næste, og før man har set sig om, har man læst bogen fra ende til anden.
Handlingen i bogen er på mange måde forudseelig, dog står man sig lidt forundrende med hensyn til slutningen. Og selvfølgelig giver det mening, at det er sådan den skal slutte, men man sidder tilbage med følelsen af, sådan kan den ikke bare slutte. Det er jo en kærlighedshistorie. Synes også titlen, giver en lidt anden forventning. Man har en forventning om at hovedpersonen, nok vælger sig selv frem for tosomhed, men det uventet tvist, havde man ikke lige set komme.

Og en kærlighedshistorie er det, det er. En kærlighedshistorie i mellem 2 meget forskellige personen. De er forskellige både i relation til klasse, uddannelse, deres ambitionsniveau og den drive den ene har, og den anden mangler i starte. Han var, alt det hun ikke er. I historien får vi lov til at følge de 2 hovedpersoner i deres selvudvikling og anerkendelse af hvad og hvem de er.

Jeg glæder mig allerede til at læse flere af Jojo’s bøger, har allerede reserveret den næste på biblioteket. Og hvis I får lyst til at læse Mig før Dig, så er det faktisk februar bogen i Emily‘ bogklub, så I kan stadigvæk nå at deltage i debatten.

2 thoughts on “Mig før Dig – en anbefaling

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s