Frost Fest / Frozen party #3

Til en enhver fødselsdagfest høre der lege og aktivteter til. Til Josefine’s Frost Fest havde jeg arrangere lidt forskelligt. 

2015-01-25 14.51.00 2015-01-25 14.52.32 DSC_1088 DSC_1089

Den første aktivitet jeg havde arrangeret – var “sæt næsen på Olaf” leg. Jeg havde tegnet en stor Olaf på 2 stykker karton sat sammen til et, og så havde jeg printet en masse gulerodsnæser på orange pap.  Næserne havde jeg fundet på pinterest.


Som jeg havde skrevet om her, så havde jeg planlagt ansigtsmaling af pigerne. For at gøre det nemmer for mig selv, havde jeg købt et ark med skabeloner, så jeg ikke skulle frygte min manglende kunstneriske evner.

DSC_1091 DSC_1113

Fast del af fødselsdage hjemme hos os, er en skattejagt – det er noget pigerne snakker om i lang tid op til selve festen. Så det havde jeg selvfølgelig også arrangere til Josefine.

Den måde jeg arranger skattejagten på, er at de skal finde små breve der er efterladt. De får en rimelig nem ledetråd om hvor de finder den hende. Når de så har fundet brevet, er der en eller anden aktivitet inden de får den næste ledetråd. I år havde jeg planlagt følgende aktiviteter:

  • Synge fødselsdagssang for Josefine
  • Flødebollespise konkurrence (hvor de skal spise en flødebolle så hurtigt som muligt med hænder bag på ryggen)
  • Vælte olaf – Jeg havde stablet hvide plastik krus i et tårn, og så skulle de vælte dem med en bold
  • Blind smagning – de skulle smage på forskellige ting med bind for øjne og derefter gætte hvad de havde smagt.

Resten af tiden fik de til fri leg – når de har den aldre de havde, dvs. fra 3 til 6, behøver man ikke planlægge så meget – der er det, at være hjemme hos en anden, og få lov til at udforske deres værelse rigeligt.

One thought on “Frost Fest / Frozen party #3

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s