Børneneskartel

En af aktiviteterne til Josefines fødselsdag var ansigtsmaling. Hos Børneneskartel har de et stort udvalg af ansigtsmaling.

IMG_4753

Til Josefines fødselsdag i søndags, havde jeg planlagt at en af aktiviteterne skulle være ansigtsmaling. Især nu hvor det ikke kun var min egne børn der skulle males, ville jeg være sikker på at jeg brugte et produkt uden skadelig stoffer, parabener mm. Valgte faldt derfor på mærket Grim’tout som bl.a. kan købes hos Børneneskartel, hvor de har et stort udvalg af produkter til ansigtsmaling. Der er jo lige også sæson for ansigtsmaling, med fastelavn bare et par uger væk. Og står man og mangler et kostumer, så har Børneneskartel også et fint udvalg af udklædning.

IMG_4769

IMG_4770

Børneneskartel er en rigtig fin webshop, hvor de har et rigtig stort udvalg af legetøj til piger og drenge, og fine sager til børneværelset.
De forhandler rigtig mange forskellige mærker, mange de kendte som Sebra, Smallstuff, Jellycat, Fischer-Price, Djeco og My Little Pony. Men også rigtig mange mærker som jeg ikke har hørt om før. F.eks Anne-Claire Petit som laver de fineste hæklede dyr eller de rigtig fine dukker fra Götz. Fra mærket Mon Petit Art, kan man få de fineste maleøger – perfekt til de små kreative børn og mærket Gonge er for de aktive børn – de laver bl.a. balancebræt, falskærmer til leg og aktivitetsringe.

One thought on “Børneneskartel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s