Frost Fest / Frozen Party #1

I søndags var dagen for den store fest – Josefines frost fest for pigerne fra børnehaven.  Her kommer der billeder fra dagen, bl.a  billeder af opdækningen og pynten, som virkelig var med til sætte den rigtig frosen stemning.

DSC_0999 DSC_1000 DSC_1005 DSC_0994 DSC_0993

Ballon guirlanden har jeg lavet et par gange før til begge pigernes fødselsdage. Papirkuglerne og pom pom’er er købt i henholdvis Ikea og Søsteren Grene.  Guirlanden med kvaster har jeg købt hos Copenhagencakeshop

DSC_0998 DSC_1001 DSC_0992 DSC_1010 DSC_1012

For at holde det i frost teamet, valgte jeg blå tallerkner og krus, men lilla servietter. Der var en lille blå krone til hver af gæsterne. Jeg ville gerne have haft en blanding af blå og sølv, men de sølv farvet var desværre udsolgt. Label til vandflasken havde jeg fundet via pinterest. Tallerkner, krus, sugerør og kronerne er købt her.

DSC_1048 DSC_1018 DSC_1024 DSC_1029 DSC_1042

Menuen stod på boller, kolde kys, sne fnug og kage. Derudover fik de hver en hvad flasker, og så havde vi lavet glacier punch. Havde også planlagt at de skulle slutte af med isbar. Men efter de havde været på skattejagt, og fået deres slikpose, ville de gerne se filmen Frost – så det fik de lov. Så hvis de også skulle nå at få is, ville det blive alt for presset, og tror ikke de savnede noget at spise.

DSC_1087 DSC_1078 DSC_1110 DSC_1069 2015-01-25 18.14.57

Alle pigerne fik en lille pose med et “skal vi bygge en snemand” sæt, og nogle af dem fik bygget nogle fine snemænd, andre spiste bare indholdet.

Og, ja – der var rigtig mange Elsa’er til den fødselsdag.

11 thoughts on “Frost Fest / Frozen Party #1

 1. Hej!

  Min datter fylder snart 4år og vil have Frost tema. Må jeg spørge hvordan du har lavet invitationerne?

  Mvh. Tine

 2. Hvor ser det ud til at være en fin fødselsdag. Min datters 4 års fødselsdag skal også være med frost tema, så jeg vil lade mig inspirere af nogen af dine ideer 🙂

  Kagen er virkelig flot! Må jeg spørge hvordan du har lavet og fastgjort den lille “opsats” Elsa står på?

  God ide med Olaf slik-poser, kan knapperne og øjnene hænge fast og hvordan?

  På forhånd tak for hjælpen 🙂

  Vh Tilde

  1. Opsatsen som Elsa er en lille kage, som bare er sat ovenpå den store kage. Inden har jeg dog sat nogle små træspyd med i den store kage, der hvor den lille skal være, så de kan bære vægten.
   For at øjne og knapperne sad fast, krævede det bare at man pressede dem hårdt ind i marshmellow’en. Det krævede at jeg hjalp nogle af de mindre børn.
   God fornøjelse med din datters fødselsdag.

 3. virkelig flot og gennemført fest 😍👌 ville ønske at jeg var barn igen og kunne deltage i den fødselsdag 👏☺️ Du må have en rigtig glad datter!

  Iøvrigt – inspirerende blog du har, jeg følger med fremover og ser hvad du ellers finder på ☺️

  Mvh
  Samanda Berlin
  Eventsbysam.dk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s