Misk mask maske på – Kan du gætte hvem jeg er?

Der er under 1 måned til fastelavn, og det er ved at tid til at tænke på, hvad de kære små, eller dig selv, skal klædes ud som, når der skal slås katten af tønden.  I flere år, har mine pigerne været klædt ud i hjemmelavet kostumer, de har begge været en sød mariehøne, en lille bi og en fe. Karoline har været en skøn prinsesse (faktisk 2 år i træk, da hun godt kunne passe kjolen året efter) og Josefine har været en heks. Men sidste år var det slut, de ville have købe kostumer, og det skulle da også have lov til at prøve. Så sidste have vi en indianer og Anna fra Frost som tog til Fastelavn. I år bliver det nok også købe kostumer til dem begge. De har fået besked på, at de skal finde ud af hvad de gerne vil være, for er det noget jeg skal sy, så skal jeg snart igang. Hvis man ikke er til det store udklædning, så kan man gøre det meget simpelt med masker – der skal ikke meget til. Noget neutralt tøj, f.eks. hvidt, også en fin kaninmaske – og vupti – så er man klædt ud som en kanin. kostume-kanin-ojenmaske,-barn-30 Eller hvad med at være en løve? kostume-love-ojenmaske,-barn-30 Jeg  kunne selv godt finde på at vælge en maske, vi skal holde Fastelavnsfest i Karolines klasse, og der skal alle komme udklædt – det er noget jeg ikke er god til, så en maske ville være helt perfekt til mig. Maskerne har jeg fundet hos ekostumer.dk, en hjemmeside med et stort udvalg, i bl.a masker, men også kostumer til både børn og voksne. foto

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s