Nytårskur

Som jeg er kommet ind på tidligere, så er vi hoppet med på Bitz’s store kur. Nu er de første 2 uger næste gået, så her kommer en lille status.

Jeg var vidst noget af en brokken skirøv i dette her indlæg, men jeg bare ikke motiveret da vi startede. Jeg hader at være sulten, det er jeg bare ikke god tid. Det var heldigvis kun de første par dage jeg var sulten, nu synes jeg måltiderne mætter meget godt.

I starten blev jeg træt af bare tanken om alle de måltider der skulle laves efter en opskrift – det tager alt andet lige mere tid. Men det har nu været okay, selvom det har taget lidt længere tid med madpakkerne. Det har været nogle, for det meste, spændende og velsmagende retter vi har fået. Det har især været rart med nye ting til frokost.

Jeg var bange for at jeg ville crave chokolade og kage alt for meget, men det har faktisk ikke været for slemt. Tror det er fordi jeg bliver mæt til mine måltider.

Og hvad er status så, jo i onsdag havde jeg tabt 4,1 kg – spændt på hvad vægten siger på mandag. Forventer ikke det helt store, jeg fik jo både boller og kage i torsdags og i dag skal vi også fejre Josefine. Men jeg må indrømme, det hurtige vægt tab, har godt nok givet mig blod på tanden og motivationen helt i top.
Det er dog ikke kun maden der er skyld i mit vægttab, jeg har også prioritet at være fysik aktiv, så der er både blevet gået ture og løbet. I sidste uge gik jeg over 10 km og løb 12 km, hvilket er mit mål for ugen. Jeg håber også på at nå det i denne her uge.

Som jeg skrev om her, så havde jeg et mål om at løbe 600 km og gå 500 km i 2015. Det har jeg revideret til 500 og 400. Det andet var simpelhen for urealistisk. For at nå det, skal jeg løbe 12 og gå 10 om uge. Det er også mit mål for ugen, men hvis der er uger, hvor jeg ikke når det, så har jeg ikke mulighed for at indhente det forsømte.

Tror sgu vi tager alle 6 uger.

2015/01/img_44271.jpg

2015/01/img_44601.jpg

2 thoughts on “Nytårskur

  1. Godt gået – du er da for sej – jeg hænger stadig på 5:2 og ja sulten den vænner man sig til 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s