Kage med Olaf fra Frost

Så er Josefine blevet fejret med maner. Menuen i løbet af dagen var bestemt af den lille dame selv. Og i børnehaven blev hun fejret med en Olaf kage – Olaf er ham snemanden fra Frost.

2015/01/img_4491.jpg

2015/01/img_4483.jpg

2015/01/img_4477.jpg

2015/01/img_4500.jpg

2015/01/img_4504.jpg

2015/01/img_4508.jpg

2015/01/img_4512.jpg

2015/01/img_4532.jpg

2015/01/img_4536.jpg Det er blevet en tradition hjemme hos os, at når der er nogle der har fødselsdag, så får vi små amerikanske pandekager til morgenmad. Men pandekager var ikke nok for den unge dame, hun ville have brunch. Så brunch fik hun – der blev serveret æg, bacon, små brunch pølser sammen med pandekagerne.

Som tidligere omtalt, skulle hun fejres i børnehaven med kage – det blev til en kage med Olaf – den søde snemand fra Frost. Som altid, var det rigtig hyggeligt at være med i børnehaven til fødselsdag, men også lidt underligt at tænke på, at det er aller sidste gang. Jeg har været der 3 gange med Karoline og 4 gange med Josefine, og nu er det slut.

Da vi var færdige i børnehaven ved middagstid, tog jeg Josefine med hjem igen, og så hentede vi Karoline da hun havde fri kl 13. Om eftermiddagen, havde vi besøg af min far til boller og kage, og der blev Josefines dag virkelig reddet, da hun fik Chou Chou “Min første tand” dukken af min far. Det var det eneste hun havde snakket om hele onsdagen – så lykken var gjort.

Om aften, havde hun fået lov til at bestemme hvad vi skulle have til aften – og efter pigens ønske, fik vi risengrød. Havde ellers forslået både pizza og burger, men hun ville bare have risengrød, så det fik hun.

 

 

5 thoughts on “Kage med Olaf fra Frost

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s