3 ting

3 ting i hverdagen, der med til at give glæde i en travl hverdag.

2015/01/img_4463.jpg
Julegaver fra Karoline til os. En fin sofa af ler, med små figurer der skal forestille os. Synes den er så fin lavet, og den har fået en rigtig fin plads i stuen.

2015/01/img_4460.jpg
Jeg nyder at drikke en kop kaffe af min ynglingskop fra Marco Friis. Jeg fik den i julegave af Thomas i 2013. Her nyder jeg en kop Latte Macchicato med Vanilio kaffe fra Nespresso. Den er lavet på min elskede Lattissima Pro, som jeg fik af Thomas i fødselsdagsgave. Som en lille snack, fik jeg soya mandler og hasselnødder. Det er jo slut med kage og slik den næste stykke tid.

2015/01/img_4441.jpg

2015/01/img_4438.jpg
Utrolig lækker brunch på Cafe Hack, som vi fik i lørdags inden vi skulle til Teaterkoncert Gasolin på Aarhus Teater.
Brunch var virkelig velsmagende og mættende, og jeg sprang endda brødet over, og spiste kun det halve af brownies.
Efter brunch og en noget blæsende gåtur rundt i Aarhus, kunne vi sætte os til rette i Aarhus teater, og bliver betaget. Teaterkoncerten var super god – virkelig flot opsætning, og suværene gode sanger. Jimmy Jørgens gjorde det bare godt, og det var fedt at høre Troels Lyby synge This is my life med en fantastik engelsk/Liverpool accent. Jeg vil anbefale alle at tage ind og se det.

3 thoughts on “3 ting

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s