Hello Monday

Så er det mandag morgen og en ny uge er i gang. Det bliver en af de uger, hvor alt ekstra energi og overskud kommer i brug.

Vores normale uger er godt fyldt op med ting på programmet. Ud over fuldtidsarbejde for os voksen, og hele dage i børnehave og skole for pigerne, så er uge også fyldt med karate om tirsdagen, svømning om onsdage og foldbold om fredagen.
Men i denne her uge, skal jeg til møde med forældrerådet i Karolines klasse i aften. Thomas er ude at rejse tirsdag og onsdag. Heldigvis henter Farmor pigerne tirsdag og så overnatter de der, da jeg skal til møde på skolen. Onsdag er som sagt svømme dag, men da jeg er alene med pigerne, er der ingen der har lavet mad når vi kommer hjem ved 18.15 tiden. Når pigerne endelig er kommet i seng, og Karoline har lavet lektier, så skal jeg i gang med at lave kagen Josefine skal have med i børnehave. Den skal ikke kun bages, men også pyntes. Jeg skal også lige nå at dække bordet til morgenmad, så det er klart når hun skal fejres med pandekager.
Torsdag skal Josefine fejres, og det skal hun også om lørdagen. Torsdag har jeg heldigvis taget fri, så jeg kan komme med op i børnehaven, og så får hun lov til at komme med hjem bagefter. Hele lørdagen kommer til at bliver brugt til forberedelse til om aften. Jeg glæder mig allerede til søndag, hvor jeg skal slappe af.
Og nå ja, så skal der også klemmes lidt løbe-og gåture ind.

2015/01/img_3252.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s