I januar vil jeg

Så er vi ved at være godt i gang med januar, og jeg har lavet en plan for hvad jeg gerne vil nå her i årets første måned. 

Blomster

Inden jeg fortæller jer om min plan for januar, vil jeg lave en status over, om jeg nåede alt det jeg ville inden jul.

Jeg nåede desværre ikke alle punkterne på listen, men det har jeg også helt fint med. Jeg havde fra starten en forstilling om at jeg nok ikke ville nå det hele. Julemåneden har det jo med at blive fyldt med uforudeslige ting.

Noget af det jeg ikke nåede, var male glaskugler med pigerne.  Det blev heller ikke julen 2014, at jeg skulle prøve kræfter med norske klejner – kan man bage dem i januar? Jeg nåede desværre heller ikke at lave bolcher, karameller og brændtemandler – lidt øv med karamellerne, men så fik vi lavede havregrynskugler og jeg fik lavet rigeligt med konfekt, og bragt 6 forskellige småkager.

Karoline fik syet sin egen julesok, og jeg fik lavet en til Josefine. Vi nåede at lave hele 3 kalenderlys, adventskrans og krans til døren.  Og så havde pigerne og jeg en rigtig hyggelig eftermiddag, hvor vi fik klippede og klistrede julepynt og til- og frakort. Også blev der også lavet mange ting som ikke var på planen, men bare høre sig december til.  Det var en december, lige som jeg gerne ville have den.

Og hvad vil jeg så nå i januar? Jo, jeg vil:

* Lave Karolines fotovæg – jeg har fået en masse billeder fremkaldet via app’en Printic – planen er at de skal op på hendes væg formet som et hjerte. Jeg mangler bare at sortere billederne og sætte dem op.

* Læse de 2 bøger jeg er i gang med færdige – jeg er i gang med både Kød og Blod af Elsebeth Egholm og Den hundredårige der kravlede ud af vinduet og forsvandt af Jonas Jonasson. Det er ved at være et stykke tid siden jeg gik i gang med dem begge, jeg er bare gået helt i står med dem og har ikke læst de sidste par måneder.
* Hækle huen til mig selv færdig. Efter jeg havde hæklet huer til pigerne sidste år, gik jeg igang med at hækle en til mig selv. Jeg blev bare aldrig færdig før vinteren var omme. Så nu skal det være, inden denne her vinter er omme.
* Bage den første omgang fastelavnsboller
* Har meldt mig til en udfordring på Facebook, hvor man skal Gå/løbe 80 km i løbet af januar. Jeg er allerede på 25,5 km, så mon ikke jeg nok skal komme i mål.
* Bage en masse kager til Truntes fødselsdag. Der skal lave kage både til børnehaven, til fødselsdag for familien og pigefødselsdagen.
* Nyde en lækker brunch i Aarhus og se Teaterkoncert Gasolin på Aarhus Teater.
* Lege med vores nye linse til kameraet. Vi købte en 50 mm f1.8G Nikkor linse til vores Nikon kamera for julegavepengene fra Thomas’ farmor. Den skal der leges lidt, så jeg kan blive bedre til at bruge den.  Jeg må have fundet mine noter frem, fra det fotokursus jeg var på.

4 thoughts on “I januar vil jeg

  1. Det er altid godt at have nogle mål og en plan for hvad man vil nå, det hjælper med at holde fokus.
    Syntes det ser ud til st være en realistisk liste, glæder mig til at følge med i om du når det hele 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s