Tilbage til hverdagen

Så er ferien slut, og hverdagen er i gang igen.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/a09/57096645/files/2015/01/img_4424.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/a09/57096645/files/2015/01/img_4425.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/a09/57096645/files/2015/01/img_4427.jpg
Hvor er det da bare hårdt at starte op igen efter ferie – synes ikke kun det var mandag morgen der var hårdt – det var godt nok også hårdt at komme op her til morgen. Især pigerne synes det var hårdt mandag morgen (og her til morgen) da de skulle op kl. 6.20, efter 2 ugers ferie, en ferie hvor der har været mulighed for at sove længe hver dag.

Karoline er endelig blev god til at sove længe når hun kommer sent i seng, så det er dejligt at man ikke bliver vækket kl. 7-7.30 af en pige der spørge om hun må sidde med en Ipad. Det er jo også vigtigt at hun får sin søvn, især sådan en ferie hvor sengetiderne er blevet rykket meget næsten hver dag. Men det er nu også godt at hverdagen er tilbage, kunne godt mærke, er der begyndte at blive et søvnunderskud hos især Karoline. Selvom hun sov længere, så var det ikke altid nok. Så søndag faldte hendes verden bare sammen, da hun fik besked på at øve lidt klaver og læse lidt. Det var en træt pige, der ikke kunne overskue det.
Selvom der er godt at komme tilbage til hverdagen, så har det nu også været dejligt med ferie. Især har det bare været så dejligt med de senere morgen, hvor der allerede var lyst når vi stod op og vi kunne sidde længe over morgenmaden. Der var godt nok mørkt her til morgen, men så er det jo hyggeligt med stearinlys og friske blomster, til at bringe lidt lyse og varme ind.

Starten på det nye år – har også betydet starten på en ny kur -Vi er hoppet på Bitz’ Store Kur her hjemme, og er nu 1½ dag inden i kuren.

Jeg følger den, men jeg hader at være sulten – jeg er ikke god til det. Jeg ved godt at det er kun her de første par dage, hvor jeg lige skal vende maven til ikke at få så meget mad som den plejer – og efter sådan en lang jul, så er den jo vant til at få meget mad.

Jeg er meget spændt på hvordan det kommer til at gå med denne her kur – jeg er ikke god til de der kure, hvor man skal følge en madplan, som lige præcis siger hvad man skal spise hver dag. Og så alle de forskellige ting man skal handle ind til både frokost og aftensmaden. Morgenmaden kan man heldigvis selv vælge hvad man vil have, ud fra nogle forskellige forslag. Synes også jeg kan blive lidt stresset over tanke om at alle måltider skal laves efter en opskrift, man kan ikke bare tage den på rutinen.
Brok, brok, brok – jeg ved det godt. Men jeg er bare ikke god til at være på kur – men det er ved at være nødvendigt, der er kommet lidt for meget på sidebenene det sidste 1½ år, og nu hvor julen er over, er der ingen undskyldning mere.

2 thoughts on “Tilbage til hverdagen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s