En frosen fest

Så er næsten alle invitationer afleveret, vi nåede ikke dem alle, da fødselsdagsbarnet, ville ringe på alle stederne og aflevere dem personligt. Resten bliver afleveret senere i dag. Så nu er jeg gået i gang med planlægningen. 

josefine invitation 6 år kopi

Selvom der er 3 uger til selve festen, er det ikke for tidligt at begynde med planlægningen. Josefine har valgt at hun vil have en Frost fest, så det skal hun da have. De fleste af de fødselsdage jeg har holdt for pigerne har været med et tema.

1d0ae-pynt3

7bb22-prinsessefest3

Til Josefines fødselsdag sidste år var temaet et farvetema – 3 farvet is, så her brugte jeg farverne hvid, lyserød og brun i borddækningen og i pynten.  Og til Karolines fødselsdag for 2 år siden, var temaet Prinsessefest. (Hendes fødselsdag sidste år blev holdt samme med 2 andre fra klasse i et bowlingcenter)

505e7-bordd25c325a6kning4

Til Josefines fødselsdag for 2 års siden var teamet også prinsessefest, det er vel pigerne man har.

37bfc-dsc_5154

I 2012 holdt Karoline fødselsdag i Zoo, hvor jeg havde lavede individuelle madpakker til alle børnene.  I 2012 var Josefine lige startede i børnehave, så der holdte hun ikke pigefødselsdag.  Til Karolines fødselsdag i 2011, var der ikke så meget et tema, udover at det skulle være lyserødt/pink og med Hello Kitty.

90dbd-opdateretfornylig27

Karoline vil også gerne holde fødselsdag sammen med en fra klasse i år, så det er nok slut med temafester for hendes vedkommen. Så jeg vil nyde at jeg kan få lov til at arrangere dem for Josefine lidt endnu.

Pap service mm er allerede købt på nette, det samme er lidt pynt.

2 thoughts on “En frosen fest

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s