Top 10

Jeg synes det kunne være sjovt at kigge tilbage på 2014, og se hvilket indlæg er de mest læste. Jeg har derfor lavet en top 10 over de mest læste indlæg udgivet i 2014.

Mit mest læst indlæg fra 2014, er dette her med opskriften på desserten fra nytårsaften 2013/2014. Jeg havde kaldt desserten “Brownie drøm”, og en drøm det var det.

IMG_4348

På anden pladsen kommer indlægget med overskriften “Glæder” – her viser jeg mine ny lakeret negle, også glæder jeg mig til påskeferie. At det er det anden mest læst indlæg, det er mig lidt en gåde, tror der har været lidt spam trafik ind over bloggen på det tidspunkt. Tror måske også nr. 3 og nr.4 har været præget af spam trafik, de er fra sammeperiode, hvor jeg bl.a. døjet med mange spankommentar.

e58c3-pacc8askec3a6g1

Det 5. mest læst indlæg, er indlægget her, hvor jeg viser pigerne påskeæg, sidste år, fik de et af den ikke spiselige slags. På 6. pladsen er indlægget hvor jeg viser fødselsdagspynten fra Josefines 5 års fødselsdag. Det er lidt sjovt at kigge tilbage på, da jeg er igang med at planlægge hendes 6 års fødselsdag.  Og nr. 7 er indlægget om pigernes badetøj.

64269-gave3

På 8. pladsen kommer indlægget med min gave til Thomas i anledning af hans 40 års fødselsdag – de skønneste billeder af vores piger, taget af en fotograf.  Og på 9. pladsen kommer mit indlæg om dessert til nytårsaften, hvor jeg viser desserter fra tidligere år som inspiration. Det 10. mest læst indlæg, er mit indlæg om at have skolebørn. Her dele jeg ud af vores erfaring med at have en fast rutine om morgen, så det hele glider noget nemmer.

Når jeg kigger på indholdet i de 10 mest læst indlæg, så er det da godt nok en blandet landhandel, ikke rigtig nogle rødetråd i hvad I foretrækker at læse om her på siden.

Hvilken type indlæg kan I godt lide at læse? Og hvilken slags indlæg springer I over?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s