Tilbageblik 3. kvartal 2014

Så er vi kommet til 3. kvartal 2014, og et tilbageblik på hvad der sket i sen sommeren og efteråret her på bloggen. 

Hamborg Muleposer

IMG_4368 IMG_4367

I juli bloggede jeg om vores tur til Hamborg med gode venner, jeg syede muleposer til piger til brug til ferien. Vi sendte 2 trunter på ferie uden deres forældre, og så nød vi skøn aftenmad på terrassen i sommerhuset i Blokhus, mens pigerne hyggede sig i Spanien med farmor og farfar.

IMG_4371 IMG_4372

IMG_4370 IMG_4373

I august bloggede jeg om vores dejlige ferie til Spanien, hvor jeg bl.a. fejret min fødselsdage. Og shopping med pigerne, det var et helt indlæg for sig. Jeg havde en hygge dag med pigerne og der blev bagt donuts.

IMG_4374 IMG_4376 IMG_4375 IMG_4377

I september blev der gået ture på stranden i blokhus, og pigerne og jeg blev bidt af Rainbow Loom dillen. Jeg havde 4 piger med på æbleplukning, hvor vi kom hjem med dejlige saftige æbler, og så fik jeg brugt min nye symaskine for første gang.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s