Status på mit mål for 2014

Tidligere på året posted jeg et indlæg med mit mål for løb/gang i 2014. Her får I en status på mit mål.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/a09/57096645/files/2014/12/img_4349.png

I indlægget her, nævne jeg første gang mit mål for resten af 2014 med hensyn til løb og gang. Den gang havde jeg besluttede at jeg vil gå og løbe 900 km i hele 2014. På det tidspunkt betød det at jeg skulle tilbage lægge godt 19 km om ugen.
Og hvordan er det så gået? Jaaa – jeg nåede desværre ikke i mål – faktisk langt fra. Det er kun blevet til 720,25 km.
Og hvad gik så galt???? Ja undskyldning, dem har jeg nok af. Men det startede med at gå ned af bakken, da jeg fik en forkølelse og lige pludselig ikke havde været ude i over 2 uger. Og før jeg fik set mig om, havde jeg flere pauser på 2-3 uger, både med hensyn til løb og gåture.
Og i december var den helt galt, fra den 29. november til den 26. december har jeg slet ikke været ude at gå eller løbe – energi’en har bare ikke været der, alt julehalløjet har virkelig taget alt overskuddet, så aftnerne er bare blevet tilbragt på sofaen.
I 2015 skal jeg være noget mere aktiv, så jeg har sat mig nogle nye mål. I 2015 skal jeg løbe 600 km og gå 500 km, det betyder 3 løbeture a 4 km og 2 gåture a 5 km om ugen, i alt 22 km om uge. Det kommer til at kræve noget af en indsats, og jeg skal helst ikke have for mange perioder med sygdom.

One thought on “Status på mit mål for 2014

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s