Julekalender i fjernsyn

Her hjemme ser vi både Tidsrejsen og Alletiders Julemand. Ser I julekalender?

IMG_4031.JPG

IMG_4032.JPG
Hos os ser vi både Tidsrejsen og Alletiders Julemand. Jullerup Færgeby havde ingen interesse for pigerne, de så kun et halv afsnit, og så var det slut med det.
Tidsrejsen ser vi alle fire sammen når det bliver sendt kl 19.30. Så ligger vi alle i soveværelset og ser det. Pigerne er gjort putte klar, så de kan komme i seng lige så snart det er færdigt.
Alletiders Julemand ser vi først dagen efter. Det er simpelthen for sent for især Josefine at først komme i seng kl 20.30. ( Har aldrig forstået TV2 beslutning om at deres julekalender først skal sendes kl 20) Heldigvis har vi en Zaptor boks fra Stofa, så vi kan se programmer 48 timer bagud, det er nemlig ikke altid vi er hjemme til det tidspunkt hvor de sender genudsendelsen.
Hvad med jer, ser I julekalender? Og hvordan gør I det i forhold til jeres børn?

4 thoughts on “Julekalender i fjernsyn

 1. Hah, jeg ser Tidsrejsen hvis det er muligt, synes den er så god. Altså jeg er ikke så god til at se TV og gør det ikke så tit normalvis, men kan jeg time mine aftenvagtpauser på Bostedet til kl. 19.30, så gør jeg det 😀 Så kan jeg få aftensmad med Dixie, Sofie og de andre i de der 25 min, medmindre der er nogle der laver ballade i mellemtiden 😉
  Pyrus har jeg set sporadisk, for den kender jeg udog ind.
  Men bliver aldrig for gammel til det 😀

  -Anne

 2. Å ja. Det er ikke jul uden julekalender, hellere ikke selvom det er meget tid at bruge en hel time hver aften foran fjernsynet.

  I mange år så jeg julekalender med de store, men nu er de vokset fra det og så er det bare mig og Anna der hygger i sofaen. Vi tænder lanterner som hun og Mathilde har lavet og hygger os under dynen. Vi ser både den ret geniale Tidsrejsen og den helt forfærdeligt kedelige Pyrus.

  Og nej. Jeg har simpelthen hellere aldrig forstået hvorfor TV2s julekalender (der ofte er til mindre børn) skal sendes så urimeligt sent. Det har altid været med til at stresse december, men er dog blevet bedre nu hvor man kan se den på nettet dagen efter. Da de store var små skulle man jo ramme genudsendelsen og det var som jeg husker det hellere ikke et godt tidspunkt for os.

  1. Godt at høre at det ikke kun er mig der synes at Pyrus er sådan lidt kedeligt. Den når godt nok ikke Tidsrejsen til sokkeholderne.
   Så jeg kan godt høre jeg skal nyde det så længe det vare at pigerne gider se det sammen med os.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s