Bagsiden af december/vinter

December er desværre ikke kun ren juleglæde – med vinteren kommer desværre også sygdom. 

2014-12-09 08.26.27 2014-12-09 08.30.45

 

Dette er min udsigt lige nu – jeg tilbringer nemlig dagen på sofa’en, da jeg er blevet ramt af en omgang forkølelse med snot, ondt i halsen, tung i hele kroppen og ondt i hovedet.  Og det er en af de omgange, der ikke engang kom langsomt snigede, men slog mig med det samme. Der havde ikke været noget hele dagen i går, før om aften hvor vi er til julespil i kirken. Der begynder det at kriller i halsen, men da vi kom hjem små 2 timer senere, er jeg mega træt og tung i kroppen. Så det var en tidlig aften for mig – jeg var i seng allerede kl 21. Jeg vågnede et par timer senere, og der havde jeg det bare skidt. Normalt er sygdom ved mig, noget jeg kan mærke trække op til i flere dage inden det bliver til noget.

Og hvorfor er det lige at det altid kommer, når man har mange planer?

2014-12-08 19.36.17 2014-12-08 19.26.32

 

Heldigvis nåede jeg at se Karoline i korets julespil/krybespil i kirken i går – hun var en rigtig fin engel. (Heldigt at der var god vide i ærmerne, så den brækket arm kunne skjules.) Og de var bare rigtig dygtige. Julespillet blev opført af skolens minikor, som er 2. klasse, og Mezzokoret som er 3-5. klasse. Bagefter solgte skolekoret (fra 6. klasse) gløgg og æbleskiver på skolen, og der var fællessang med julesange.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s