Bloglovin og sidevisninger

Dette indlæg er mest til jer der læser med via Bloglovin. (eller jer som også selv blogger) Når man blogger, så er man interesseret i at vide hvor mange besøgende og sidevisninger man har på en dag – og hvorfor så det, spørge du måske.

Jo, det er jo rart at vide om der rent faktisk er noget der læser det man skriver, samt så er tallene også med til at give en ide’ om hvad det er I gerne vil læse, ved at se hvilken indlæg der får flest sidevisninger.

Men læser man blog via bloglovin, så “æder” bloglovin vores sidevisninger med mindre I som læser ændre på jeres standard indstillinger.  Siden Bloglovin har lavet deres ændringer, ser det ud for mig som om der er ingen der læser via bloglovin, det er i hvert fald meget få sidevisninger der kommer derfra.

På bloggen rijah.dk, kan I læse i dette her indlæg hvordan I ændre jeres indstillinger.  Det tager kun 1 min – og vil være en stor hjælp for os blogger.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s