Æbleskive – af den hjemmebagt slags

En af de ting jeg virkelig elsker ved Julen – det er æbleskiver, og synes faktisk det er ærgerligt at de kun bliver spist ved juletid.

IMG_3940.JPG

IMG_3933.JPG

IMG_3935.JPG
Når vi har spist æbleskiver før hen, så har det været kæbeslags, af manglede på en æbleskivepande. Men det er der rådet bod på – jeg har fået min fars gamle æbleskivepande, den jeg kan huske fra min barndom.
Nu når jeg endelig havde fået en pande, skulle den selvfølgelig også afprøves. Så det blev den i går, hvor Karoline havde en veninde med hjem.

Jeg har taget udgangspunkt i denne her opskrift fra Isabella, men jeg har tilføjet 1 stk. kardemomme. Den kunne nok godt klaret lidt mere kardemomme, da jeg synes de var lidt natural i smagen.

3 thoughts on “Æbleskive – af den hjemmebagt slags

  1. Hjemmelavede æbleskiver er altså bare bedre, end dem man køber. Jeg lavede selv æbleskiver i lørdags, de blev dog ikke ligeså flotte som dine, men de smagte god. Jeg laver mine med fyld af enten æble eller sveske, det er lækkert og kan klart anbefales.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s