Drillenisse på besøg

Vi har haft besøg af en drillenisse – en lille nisse der hedder Juliane.

IMG_3918.JPG

IMG_3917.JPG

IMG_3919.JPG

I Josefines børnehave (som også var Karolines børnehave), har de en tradition med nisser der skal på besøg hos børnene på skift i december. Og der er jo en helt klar forventning om at det er en drillenisse man har med hjem.


Det er 6. gang vi har besøg af Julius eller Juliane. Josefine har glædet sig rigtig meget, og har snakket meget om hvornår det mon blev hendes tur. Så er det jo meget heldigt, at hun fik Juliane med hjem allerede den 2. december.
Personligt, er jeg også meget glad for at få det overstået allerede nu – men det store dilemma er altid, hvad skal Nissen drille med? Og det er jo ikke nok at finde på drilleri, de skal jo også dokumenteres i et brev som skal sendes med i børnehaven næste dag. De første år stresse jeg hver morgen med at få det skide brev skrevet, men så begyndte jeg at snyde, og skrive det aften forinden. Billederne tager jeg også om aften, så jeg kan sætte dem ind i brevet.  Så pigebarnet er i dag sendt afsted med et lamineret 2 siders brev med fine billedere og en fortælling om Julianes besøg.

Hvis I, lige som mig, føler jer lidt fortabt med hensyn til drillerier, så kan jeg anbefale at kigge forbi Badut, hvor der er rigtig mange ide’er at finde.

Men her er hvad Juliane fandt på i denne her omgang.

IMG_3927.JPG

IMG_3925.JPG

IMG_3921.JPG

Det er vidst noget af en fest de har holdt, når Juliane ender med Josefines underbukser på hovedet.
Ellers stod den på støvler på en lang række med en Barbiedukke i hver, den klassiske med rød mælk, og så var sukkeret skiftet ud med brunkager og pebernødder. Det var nogle meget spændte piger der stod op her til morgen, for at gå på opdagelse og se nattens drillerier.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s