Når planer ændres

I denne her weekend havde vi planlagt familieweekend til Hamborg, men sådan skulle det ikke blive.

IMG_3838.JPG

Weekenden skulle have stået på hotelophold i Hamborg med besøg på diverse julemarkeder. Og en tur i Winter Dom – et omrejsende Tivoli, der gæster Hamborg 3 gange om året.

Men den anden aften valgte vi at aflyse, det vil simpelthen ikke være optimalt at have en pige med brækket arm med på storby ferie. Folk der støder ind i hendes arm, forlystelser hun ikke må prøve og så er der også lige problematikken med overtøj, det kan hun nemlig ikke have rigtigt på. Vi har lovet pigerne at vi nok skal komme afsted næste år.

I stedet har vi lovet pigerne at weekenden skulle stå i julehyggens tegn. Vi startede her til eftermiddag med julefest i Josefines børnehave. Det er altid meget hyggeligt, men en kold fornøjelse, da det foregår udenfor.

I weekenden skal der laves jule dekorationer, jule småkager og nye julesokker.

Det betyder også, at jeg er næsten i mål med alle julegaverne. Jeg valgt at beholde min fridag og benyttede mig af at der var Black Friday mange steder og at Aalborg City holder Christmas Night hele dagen, så mange butikker havde 20 % i rabat.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s