Kalenderlys

Nu er der ikke mange dage til vi skal tænde kalenderlyset og nedtællingen til jul begynder.

IMG_3814.JPG

IMG_3811.JPG

Vores kalenderlys i år er holdt simpelt og i naturlige materialer ligesom vores adventskrans. Potten er fra IKEA, købt flere år tilbage. Jeg valgte at lave den selv, da jeg havde en ide om hvordan jeg gerne ville have det, pigerne fik ellers lov til at lave den sidste år. Jeg har i stedet for lovet dem at de må lave en jule dekoration.

IMG_3800.JPG

IMG_3803.JPG

Mens jeg nu var i gang, fik jeg også lavet en juledekoration til stuen. Jeg har lavet den i en Ursula skål fra Kähler. For at beskytte skåle, har jeg foret den med en plastik pose. Lyserne er også fra Rema1000 ligesom dem jeg brugte til adventskransen og kalenderlyset.

2 thoughts on “Kalenderlys

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s