3 ting

3 ting der er med til at bringe glæde i hverdagen.

IMG_3797.JPG
Bordet der er dækket til brunch med gode venner. Søndag havde vi gode venner og deres datter til brunch. Maden glemte jeg helt at tage billeder af, men der var i hvert fald rigeligt af den.

IMG_3815.JPG
2 spøjse hyacinter.

IMG_3819.JPG
Den store julebog fra Bo Bedre – den har jeg modtaget med posten hver år siden 2007 ( dog havde jeg kommet til at opsige mit abonnement på et tidspunkt, så jeg mangler den fra 2009, og bogen fra 2006 har jeg købt i en butik mener jeg. Boede nemlig i England i 2006, så tvivler på at jeg fik sendt den der over)
De bliver fundet frem hver år og bladret igennem i søge på inspiration. Jeg har også brugt flere af deres opskrift, bla bruger jeg opskriften på gløgg hver år.

4 thoughts on “3 ting

    1. Nej, det er godt nok perfekt til en hyggelig søndag – og så er det skønt med en mulighed for at lave mange forskellige ting uden det er formeget. Bageglad som jeg er, så elsker jeg brunch konceptet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s