App’s til børn – del 2

Jeg har tidligere skrevet om gode læringe apps til børn – i dette her indlæg kigger jeg på de matematiske apps. 

Det er jo ikke kun nok at de øve sige i at stave og læse de kære børn, de skal jo også lære at regne. I den forbindele har jeg kigge på nogle af de matematik apps der er, som vi har brugt.

Den først app er en god begynder app til børnehavebørn. Den er gratis at hente, men så får man kun plus stykker med små tal. Så hvis man skal have den fulde udbytte, så man bruge de 13 kr, det koster at få de fulde app. App’en hedder Math Fun

Så har vi Pixiline app’en – også en gratis app, hvor man først får det fulde udbytte hvis man betaler 32 kr. Det har jeg endnu ikke besluttede om jeg vil.

Vælger man at holde sig til gratis versionen, så er der her børnene lærer at tælle.

Matemaslik er en rigtig fin app – her valgt jeg at købe den fulde version til 19 kr. og er derfor ikke klar over hvad man får i gratis versionen.

Under regnestykker kan man vælge om det skal være plus, minus, gange eller dividere og om det skal være med tal fra nul til ti, nul til halvtreds eller nul til hundred, så der er noget til forskellige niveauer.  Vælger man talquiz, så skal man finde det tal der bliver nævnt, og her kan man vælge mellem små tal, mellem tal og store tal, så igen til forskellige niveauer.
I pak slik går det ud på at pakke slik i poser af 10, og derefter en kasse med 10 poser osv.
Det er et spil jeg klart kan anbefale.

Matematik 1, 2 , 3 osv. er et spil der er udviklet til de forskellige klassetrin, dvs Matematik 1 dækker 1. klasse, Matematik 2 2. klasse osv. Det er gratis at hente ned, men får kun få spil gratis, så man skal betale 32 kr. pr. spil for at rigtig kunne bruge det. Med mindre man er så heldig at ens barn skole abonnere på det, for så kan man logge ind med Uni-login.

Her kommer man omkring det hele, og det gode er at det er afpasse ens barns klassetrin, så det er en god supplering til den daglige undervisning.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s