3 Ting

3 ting = 3 skønne dage hen over weekenden. Dem skal der bare være flere af. 
3 Ting

Fredag aften brugte vi sammen med hende hertil Skolefest – en årlig begivenhed som alle børnene på skolen ser frem til i lang tid med glæde. Festen starter med skolekomedien, hvor alle 8. klasserne opføre et stykke på scenen i Aalborghallen. Derefter er der spisning, hvor man sidder sammen med de andre forældre fra klassen. Det er ikke meget vi så til Karoline af aften, hun hygger sig med sine venner.

3 Ting 3 Ting

Lørdagen gik turen til Aarhus, hvor vi først besøgte gode venner og fik set deres nye datter. Derefter gik turen i Aarhus Teater hvor vi se Karla’ Kabale – en fantastik god forestilling, men alligevel et lidt barsk emne det omhandler. Pigerne synes det var rigtig godt, og fik grinet meget i første akt. Og vi nød at være afsted med vores dejlige piger.

3 Ting 3 Ting 3 Ting
Søndag var en af de dage, hvor jeg følte at jeg virkelig fik lavet noget. Der blev bagt rugbrød, pølsehorn og boller. Thomas og jeg fik gået en rigtig lang tur i bl.a. Mølleparken og forbi kirkegården. Pigerne var ikke hjemme, da de var til fødselsdag og på legeaftaler. Jeg fik også plantet de små grantræer i krukkerne, og det der var i krukkerne før blev plantet ud i haven. Derudover var jeg en tur i Plantorama og fik købt en buksbom til krukken ved døren, og det hele er blevet pyntet til julen.
Jeg er virkelig klar til julestemning, kan ikke helt forstå at det kun er midten af november, jeg er bare så klar til december og julerier.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s