Når Teknikken driller

Når teknikken driller, og der ingen hjælp at hente, så må der altenative løsninger i brug.

I al den tid jeg har blogget, har jeg brugt blogger.com. Men så sket det uheldige – der opstod en fejl, så min blog kunne ikke længere ses via mobil eller tablet, og det betød også at mine indlæg ikke kom over i Bloglovin.

Jeg kigger flere stedet for at se om jeg kunne finde noget hjælp hos blogger (google), men det kunne jeg ikke. Og jeg kunne simpelthen ikke finde et sted hvor man kunne skrive til det. Så jeg gik hen og blev noget frustreret.

Men så fandt jeg min egen løsning på problemet – jeg har flyttet min blog over på wordpress.com. Havde faktisk overvejet det for et år siden – havde oprette en skabelon, importeret de gamle indlæg – men gik i står da det kom til flytning af domæne. Jeg forstod simplethen ikke de instruktioner jeg kunne finde.

Nød lærer nøgen kvinde at spinde – så der var ingen udvej mere. Det var faktisk meget nemt – jeg fik wordpress til at slette det jeg allerede havde importet, det var jo ved at være over et år gamle, så der manglede jo mange indlæg. Så fik jeg importeret det hele igen. Og flytning af mit domæne, det var faktisk ikke så svært – jeg forstod faktisk de instruktioner jeg kunne finde – og så ringede jeg til min domæne udbyder og fik dem til at guide mig til at lave de rigtige ændring.

Så de næste par dage kommer der nok mere end et indlæg om dagen, jeg havde nemlig flere der lå og var klar til at blive udgivet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s