Pakke kalender

Jeg er faktisk lidt stolt af mig selv – vi skriver kun den 9. november, og jeg har allerede alle 48 gaver klar til pigernes pakke kalender i år. Og det er ikke engang fordi jeg har samlet til huse det sidste lang stykke tid.

De første gaver fik jeg købt forrige søndag da der var -20% i Toys R Us – der blev der købt lidt af de lidt større ting.  I et par dage senere fik jeg klikket 14 gaver til dem hver hjem fra www.lirumlarumleg.dk. Bestilte dem onsdag aften og kunne hente pakke fredag – det er hurtig levering.  Der fik jeg rigtig mange småting, så som viskelæder, hårspænder og armbånde.  Hos www.lirumlarumleg.dk har de også den nemme løsning – man kan købe 24 pakker allerede pakket ind perfekt til en pige eller dreng i 2 forskellige aldresklasser. Havde jeg ikke allerede købt nogle af pigernes gaver, så havde jeg bestemt overvejet den nemme løsning.

De sidste gaver fik jeg købt i en lille lokal butik. som har mange fine ting til 15-30 kr. Rigtig godt sted at købe fødselsdagsgaver til børnefødselsdag, hvor gaverne kun må koste 30 kr.

Jeg har lavet pakke kalender til pigerne lige siden Karoline var 1,5 år gamle fordi jeg synes, det er sådan en hyggelig tradition, og det er virkelig med til at forstærke juleglæde. Og sidste år flyttede Nisse jo ind med dør og det hele. Jeg synes det kan være svært at finde på 2 x 24 gaver, uden det bliver noget skrammel, som jeg bare ender med at smide ud. For 2 år siden fik pigerne kun advents gaver, og så havde jeg købt Shanes Julekalender til Karoline og Pixis julekalender til Josefine. Men det faldt ikke helt i god jord hos pigerne, de var noget skuffet over de ikke fik en lille gave hver dag. Så sidste år gik jeg tilbage til en lille gave hver dag.

I år har jeg prøvet at overtale dem til adventgaver, men det vil de ikke høre tale om, selvom jeg har prøvet at forklare dem, at Nisse så ville komme med nogle lidt større gaver.  Så jeg har fået strenge instrukser om at fortælle Nisse, at de altså gerne vil have en lille gave hver dag, i stedet for større gaver hver søndag.

Nu mamgler jeg bare at få alle gaverne pakket ind – jeg har en ideer om hvad jeg gerne vil, men nu må vi ses om jeg får det gjort.

Hvad med jer – laver I pakke kalender? Foretrækker i 24 gaver eller 4 gaver?

7 thoughts on “Pakke kalender

  1. Fine gaver du har fundet. Jeg har også lavet pakke-kalender siden den ældste nærmest var baby, fordi jeg synes at det er så hyggeligt. Hun er 11 år nu og har for første gang sagt at hun hellere vil have en større ting i weekenden. Det synes jeg faktisk er en lille smule sørgeligt! 🙂

  2. Hjemme hos os får børnene også en gave i sokken hver dag. Jeg har lige samlet gaver sammen fra skabene i aften (jeg samler gaver i løbet af året).
    Jeg et ikke helt i mål endnu, men der er heldigvis ikke så langt..
    Jeg syntes, det er en hyggelig tradition at få en lille ting hver dag..

  3. Vi har også en lille nisse der kommer med en lille gave hver dag. Den store på 7 elsker det og glæder sig hverdag til at se hvad Nissen finder på (den yngste er kun 5 mdr så hun er nærmest ligeglad selvom jeg kan høre store søster sige at det er synd for baby at hun ikke får.
    Jeg har endnu ikke købt en eneste gave, for jeg har det lidt lige som dig, at jeg gerne vil undgå alt det der skrammel. Men flotte gaver du har fundet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s