Halloween Fest

Nu var Halloween godt nok i fredags – men står du og skal holde en Halloween fest, måske i weekenden – så får du her inspiration til en Halloween Fest for børn.

For 2 år siden, holdte vi en stor Halloween fest for en masse venner og deres børn. Det havde jeg dog ikke helt overskud til i år, så begge piger fik lov til at invitere 2-3 veninder til Halloween fest (hygge) i fredags.

Pigerne var inviteret til kl. 16, hvor vi startede med det store kagebord. Der var både vanilje og chokolade cupcakes, sugar cookies og skumfiduser dyppet i chokolade, en ide jeg har fået fra Pinterest.

Efter kagerne var spist og pigerne havde leget lidt – tog de hver deres spand, og så gik vi ud i nabolaget for at “Trick or Treat” Pigerne blev taget rigtig godt i mod de steder vi kom, og ved de få huse hvor de ikke havde noget slik, undskyldte og sagde vi bare skulle komme tilbage lidt senere, der var nogle ude efter slik. Så det var en rigtig god oplevelse for pigerne.

Derefter var det tilbage til huset, hvor menuen stod på pizza – jeg lavede mini pizza’er, hvor pigerne selv fik lov til at komme deres fyld på.

Da vi brugt ca. 1 1/4 på at rasle, så havde jeg ikke lavet andre aktiviteter for dem, og det tror jeg passede dem fint. Efter vi havde spist ville de bare lege eller se Disney Sjov.

Da alle gæsterne var hente kl. 20 var både pigerne og jeg godt trætte, men vi kunne konkludere at det havde været en rigtig god Halloween Fest.

Pynt: Tallekner, krus og servietter var fra Tiger, de orange servietter fra Ikea. Orange løber købt i Panduro. Sort dug fra Georg Jensen Damask, diveres guirlander fra Tiger og Søsterne Grene. Papirkuglerne i loftet købt for 2 år siden hos Magiske Minder.

3 thoughts on “Halloween Fest

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s