En god efterårs aktivitet

En rigtig god aktivitet sammen med børn, der er god at lave en kold og grå efterårsdag, er en omgang sugar cookies. 
Alt man skal bruge er en portion sugar cookie dej, jeg brugte denne opskrift fra Himmelske kager. En god stak småkage udstikker, sprøjteposer eller sprøjteflasker og glasur i flere farver. Og så har man rigtig god hygge i et par timer. Og, når ja, så har man også super lækker småkager.

(Og så undskylder jeg den dårlige billedekvalitet, de er taget med min gamle Iphone 4 (ikke engang et s 🙂 ) – jeg har nu opgraderet, og de fleste billeder der er på bloggen i oktober er taget med Iphone 6 – der er virkelig en klasse forskel, kameraet på den nye telefon er godt nok sindsygt godt – det er i hvert fald min mening. Før hen var det min mand, med hans Samsung Galaxy 3 der tog de bedste billeder, men nu er det klart mig)

4 thoughts on “En god efterårs aktivitet

  1. Skøn aktivitet med ungerne. Jeg havde også en iPhone4 før min LG G2 som jeg er super glad for. Stjal også tit min mand Samsung 5 inden den he he. Tillykke med din nye iPhone. Knus

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s