Efterårsferie = bageferie

Mens vi var i sommerhus i efterårsferie, blev der tid til bagning med pigerne.

Vi bagte hindbærsnitter, efter Fru Blomsterbergs opskrift, til da vi skulle se finalen af Den Store bagedyst. Josefine hjælp mig med at lave dejen og de begge gjorde et fint stykke arbejde med at udstikke dejen. Læg kagerne sammen med syltetøj og pynte dem med glasur.  De fik en halv portion dej hver, og var så med i køkkenet på skift (det er ikke plads til mere end 2 ad gangen), så de lavede selv deres helt egne kager. 

Der blev bagt Chocolate Chips Cookies sammen med Josefines veninde. Pigerne fik selv lov til at røre dejen sammen og forme småkagerne. Da køkkenet som sagt ikke er så stort, var det nemmest at lave det hele ved spisebordet. 

For de små pigerne havde jeg afmålt alle ingredienserne for dem, så de skulle bare putte tingende op i skålen på skifte. Karoline derimod skulle selv læse opskrifte og afmåle hendes egne ingredienser. 

Og så blev der bagt burgerboller til aftensmaden.

2 thoughts on “Efterårsferie = bageferie

  1. Hvor har I hygget! Når det er ferie er der rigtig tid til sådan noget. Sjov ide at lave Blomsterbergs hindbærsnitter til finalen. Pigerne skal nok blive gode til at bage♥ Knus

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s