Sy med børn

 Havde vi boet i København, så havde jeg bestemt tilmeldt Karoline og jeg til workshop hos Marapytta (når engang hun starter op med det, mente jeg har læst om det på instagram, da jeg ikke kan finde noget om det på hendes blog), men det gør vi jo ikke, så jeg har selv måtte i gang. 
I dag har Karoline fået sin første lektion i syning – og det er der kommet en rigtig fin lille taske til mobil ud af. 
Synes faktisk at hun gjorde det rigtig godt, taget i betragtning af det var hendes første gang foran en symaskine – og det bliver bestemt ikke sidste gang. 

One thought on “Sy med børn

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s