Apple Pie

Jeg har været i gang med at bruge nogle af alle de æbler vi har plukket. Det er bl.a. blevet til denne skønne all american apple pie. Den blev serveret til Thomas’ fødselsdag for familien.

Oprindeligt havde jeg tænkt mig at bruge denne her opskrift fra Joy the Baker, men så faldt jeg over et indlæg på Facebook fra Copenhagencakes, hvor hun lige havde bagt en Apple Pie, og da det virker til at være en nemmer fremgangsmåde mht dejen, så valgte jeg den.

Jeg havde ikke tid til at lade dejen hvile i køleskabet i 3 timer, så den fik 30 min i fryseren og det virkede fint.  I stedet for at bare hælde karamellen over æblerne, så vendte jeg æblerne i det inden jeg hældte det i tærten.

Det er en super lækker tærte, og det er bestemt ikke sidste gang jeg bager den. Pigerne hjælp mig med at lave de små blade.

(I må have en billede af den bagt til gode – jeg tog et, men det blev ikke særligt godt)

2 thoughts on “Apple Pie

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s