Mål for 2014

(Grøn er løb og rød er gang)

Jeg har sat mig en mål for 2014 – jeg har besluttede at jeg skal nå at gå og løbe 900 km i alt i 2014.  På nuværende tidspunkt er jeg oppe på 615 km, hvilken betyder at jeg skal gå eller/og løbe ca. 20 km om uge resten af året. Jeg vil dog prøve at få gået lidt mere her i september og oktober, da jeg ved det kan blive lidt svært at komme op på 20 km i november og december, når der bliver koldt og vådt.

One thought on “Mål for 2014

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s