The Fairytale company

Pigerne trænger virkeligt til nyt sengetøj. Spørgsmålet er så bare, hvordan skal det se ud. Jeg vil meget gerne have opdateret Karolines værelse, hun bliver snart 8 år, så prinsesser og og lyserøde vægge, er ved at være for lillepige til hende. 

Det bliver bare ikke lige foreløbigt at der kommer til at ske ændringer, så farve og design på sengetøjet er ikke så vigtigt pt, så det må derfor gerne være noget pigebarnet gerne selv vil have. 

Hos The Fairy Tale Company har de et rigtig stort udvalg af sengetøj og puder. Her er simpelthen alt fra Sofia den første, til Lego friends eller One Direction, og har man drenge går udvalgte fra Thomas Tog til Power Rangers og Transformers. Det kan næsten være alt for svært at vælge for de små hoveder. 

Jeg har ladet pigerne finde deres favoritter, som I kan se lige her: Nok ikke helt morens favoritter – men det er jo ikke nogle stor overraskelse. 

Men det er nu ikke kun sengetøj de sælger hos The fairy tale company. De har et rigtig stort udvalg af tøj, sko og tasker. Er du i gang med at planlægge en børnefødselsdag, så synes jeg bestemt du skal kigge fordi deres hjemmeside og se deres store udvalg af fest artikler


Dette indlæg er  udarbejdet i samarbejde
 med The Fairytale company.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s