Advevnt

 

Så er årets adventskrans i hus – jeg havde gået længer og funderet over hvordan skulle laves i år. Og da jeg skulle i gang, havde jeg faktisk ikke besluttede mig endnu. Skulle det være en rigtig krans, som jeg ville binde selv? Skulle jeg bruge vores adventsstage fra Georg Jensen, som jeg gjorde sidste år? Eller?

Som I kan se, så valgte jeg at lave “kransen” på et fad med forskellige slags mos og lidt gran.  Her kan I se mine adventskranse fra tidligere år.

I just made this years advent wreath. For a long time I could decide on which design to go with, but I decided on this very simple look. 

One thought on “Advevnt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s