Fornyelse

Josefine har fået et nyt værelse – det vil sige, der er sket ændringer på hendes værelse – men for hende er det som at få et nyt værelse. Det hele startede faktisk med Karolines værelse. Jeg havde i længere tid gået og tænkt på, at Karolines værelse til ændres så det mere reflekterende at hun nu er en 7 årige pige der går i skolen.

Så på Karolines værelse fjernede vi understellet på hendes seng så den blev lav (før var den halv-høj) fjernede hendes kommode for at få mere luft på værelset, og så fik hun et sengebord og et skuffedarius til hendes skrivebord. Det blev rigtig fint – problemet var bare da lillesøster så det – så ville hun også have en lav seng.

Så vi måtte også i gang på hendes værelse. Problemet med Josefines værelse, er at det er meget lille, så man skal være kreativ med pladsen.
Så vi fjernede også understellet på hendes seng, så hun kunne få en lav seng. Ligesom storsøster har hun også fået et sengebord, købt i Ikea, med en fin sengelampe, også fra Ikea.
Hendes lille legebord røg ud, og så fik jeg min far til at lave et skrivebord til hende, så hun har et sted at tegne.

Værelset er som sådan færdigt, bortset fra, at det godt kunne trænge til en omgang maling. Og det er der 2 grunde til – for det første har en lille pige været meget kreativ med en kuglepen og tusser på sin væg ved skrivebordet – og det kan ikke komme af. Den anden grund, er farverne på hendes vægge. Det er nok 2-3 år siden vi malede dem, der var hun jo ikke særlig gamle, og havde ikke nogle mening om farver mm.

Men Josefine er bare ikke en lyserød og lilla pige – hun kan meget bedre lide de grønne og blå farver, især farver som mint grøn og teal er lige hende – man kan bare se valgte at farven på hendes taburet.
Hos http://www.malerlager.dk har de et stort udvalg af maling og maletilbehør – her kan man finde alt man skal bruge til det næste maleprojekt og få det leveret lige til døren.
Det kunne være rigtig sejt at male f.eks. hendes skablåge med deres tavlelak – så vil hun have et sted hvor der er lovligt at tegne på skabet 🙂 Og male de små hylder over skrivebordet med deres spraymaling i en farve der lige er hende.

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Malerlager.dk

6 thoughts on “Fornyelse

  1. Skrivebordet er lavet af en plade købt i Silvan og ben fra IKEA. Pladen er skruet fast i en liste som er skruet i væggen. Pladen kan man købe i det mål man skal bruge, vores er 42*80 (lige bred nok til et skriveunderlage) rundt om kanten på pladen er der strøgt noget kantebånd for et pæner finish.

  2. Flotte ting du fik ændret og pyntet op med. Min den mellemste var også mere til grøn/ blå end rosa, så vi måtte igennem det samme med maling og andre dimserier.

    Og det med at når den store får, så vil den lille også have er ikke kun hos jer. Det sker også her, selv idag.

    Kh. Lis

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s