Fra klip

Når bagning ikke går som det skal. I sidste uge gik jeg i køknet sammen med pigerne for at bage en roulade efter denne her opskrift.

Men det var en af de gange hvor det bare ikke lykkes helt. Til at starte med kom jeg alt for meget sukker på bagepladen, så der endte med at være en kant at sukker hele vejen rundt om dejen, som selvfølgelig blev sidden efter bunden var bagt.

Det andet problem var cremen – de måtte gerne have skrevet i opskriften, at det helst skulle stå i køleskabet natten over, for selv om vores creme var kold, så var den slet ikke kold nok – så den kunne ikke piskes tyk. Jeg endte med at komme den i fryseren, så den kunne blive lidt stiv – og selve rouladen kom også en tur i frysen inden den blev spist.

Men jeg må sige, smagen var der ikke noget i vejen med – så tror jeg vil forsøge mig igen på et andet tidspunkt.

5 thoughts on “Fra klip

 1. Jeg har i hvert fæd lært at creme skl tå i køleskabet i lang tid. Men tror ikke der går så lang tid før jeg prøver igen.
  Jeg prøvede engang at lave macarons, men det gik ikke. Trond et er 1,5 år siden oh jeg har endnu ikke forsøgt mig igen. Men det er på min liste.

 2. Hvis der ikke bages sådanne kager ind i mellem, hvordan vil du så få erfaring ? Smiler.
  Jeg har også kager der er mislykkedes for mig og der er bestemt gået meget lang tid før jeg har afprøvet den igen.

  Held og lykke med at bage den næste gang.
  Kh.Lis

 3. Kender det alt for godt – men godt at det kunne reddes, og i sidste ende er det jo smagen det hele afhænger af! Brun roulade er nu ikke at kimse af, og en gang piskefløde i stedet for creme er skønt!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s