Cupcakes og Cookies

I går var pigerne og jeg til Cupcakes & Cookies kursus hos Special Købmanden i Aarhus. 2 timer hvor der skulle pyntes cupcakes og cookies med fondant og smørcreme. Pigerne hygge sig gevaldigt – Karoline har jo prøvet det før, så hun vidste godt hvordan man skulle gøre og Josefine tog det hurtigt til sig. Det var dog ikke meget jeg nåede at pynte, så’en med 2 piger der på skift skal have hjælp med et eller andet. Så mine blev pyntet med simpelt og hurtigt.

Bagefter tog vi ind til Aarhus centrum for at spise frokost – og så havde jeg lovet pigerne at de måtte kommer i nogle butikker.

Frokosten fik vi på “Hos Sofies forældre”, anbefalingen havde jeg fået af hende her. Et rigtig hyggeligt sted, hvor der virkelig er plads til børn. Som man kan se på billederne, så gjorde min børn sig meget hurtig magelig. Derudover er der fine børnevenlige retter på menu kortet. Josefine valgte deres kyllingespyd med grøntsager og der til pommes. Og Karoline fik deres junior burger, jeg valgte en sandwich som var virkelig lækre. Der er rigtig hyggelig og venlig service, og så fik vi maden rigtig hurtigt, så jeg slap for at gentagen gange af høre “Moar, hvornår kommer vores mad”

________

The girls and I went to a cupcakes and cookies decorating course in Aarhus yesterday. It was a lot of fun, the girls really enjoyed themselves. Afterward we went into Aarhus and had lunch.

6 thoughts on “Cupcakes og Cookies

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s