Som tiden går

Fotograf Nils Krogh

I dag er det 9 år siden at disse smukke billeder blevet taget – det er dog utroligt som tiden går. Der er kommet to skønne piger og en del grå hår til i tiden der er gået.

Det er sjovt at tænke tilbage på planlægningen af dette bryllups, den gang var det godt nok noget mere begrænset, hvor mange kunne få sin inspiration fra.

Mine kjole er købt i en butik i Dybvåd, her i det nordjyske, de havde godt nok en hjemmeside den gang, men det var godt nok en primitiv en.

Internettet blev slet ikke brugt i samme stil som nu, så der blev købt mange brudeblade, både danske og engelske, da vi boede i England da vi blev gift. Jeg ville elske at have haft Pinterest den gang, det ville da bare have været genialt. På den anden side, så er Thomas nok glad for, at der ikke var noget der hed Pinterest den gang, til at give mig en masse ide’er 😉

Som sagt købte jeg min kjole i Dybvad, jeg havde min mor og kommende svigermor med da jeg skulle vælge den. Sløret er lavet af min mor, det har jeg skrevet om her. Jeg håber på, at jeg en dag kan give det videre til mine piger.

Mit hår fik jeg sat af min faster og min make-up lagde jeg selv. Alt make-uppen købte jeg fra Benefit, og fik den rare butiksassistent til at hjælpe mig, så jeg var godt rustede til at klare opgave selv.

Øreringen havde jeg lånt af min mor, og perlekæde havde jeg fået af mine forældre i studentergave. Min taske og sko (de matched :-)) var købt i Nine West i Covent Garden.

Brudebuketen havde Thomas selv valgt, han havde fundet inspiration i et af mine mange brudeblade.

Thomas havde et traditionelt engelsk “Morning suit”, hvilket vi synes var meget passende, eftersom vi boede i England på det tidspunkt.

Den utrolig smukker bryllupskage var gave fra min søster og svoger, som var bager på det tidspunkt.
Vi blev viet i Ansgars Kirken i Aalborg, og fest blev holdt lige over på den af side af gaden på Hotel Hvide Hus. 

Vores bryllupsdag, den fejre vi i morgen med en tur i biografen, for I aften skal vi fejre Thomas’ 39 års fødselsdag (ja, vi blev gift på hans 30 års fødselsdag – så er jeg da sikker på at han ikke glemmer vores bryllupsdag 😉 )

8 thoughts on “Som tiden går

  1. Jeg er selv blevet gift for (knap) 1 måned siden og gjorde meget brug af bl.a. pinterest, men når man ikke (dengang) vidste det eksisterede vidste man vel heller ikke hvad man “gik glip” af og fandt måske på sine egne idéer eller gik på biblioteket for at låne bøger om emnet bryllup.

    Tillykke med bryllupsdagen Camilla!

    // Rikke //

  2. Sikke fantastiske billeder og du var så smuk i skjolen med sløret, tasken og skoene, makeuppen og håret var perfekt og Thomas var så flot i sit engelske bryllupssæt. Alle de fantastiske minder vi sidder med når vi tænker tilbage på jeres smukke bryllupsdag. Stort tillykke med bryllupsdagen.
    Knus fra Tine

  3. Tillykke med bryllupsdagen!! – Det var et fantastisk bryllup for 9 år siden. Vi var meget glade for at være en del af det og opleve jeres store lykke. Knus faster Helle og onkel Frank

  4. Et stort tillykke med dagen. Sjovt at høre historien bag♥ Ser ud som det var en skøn dag. Og hurra for at der ikke var så stor brug af internet OG Pinterest. Hvor må vi ha haft meget tid 😉 Vi har snart sølvbryllup (GISP) og ingen af kan huske datoen hi hi. Knus♥

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s