På telttur – ferie vol. 2

Vi besluttede at tage på camping i telt – bare 2 overnatninger for at se om camping var os. Er der så det? Vi er ikke helt sikker på om det at bo i telt er os, men at være på en campingplads med børn er jo bare perfekt.

En hytte på en campingplads er nok mere os, eller så skal vi i hvert fald have et større telt.

Ja, det var et meget lille telt vi havde med – det viste vi godt, men vi ville ikke til at bruges en masse penge på udstyr før vi havde prøvet det. Teltet købte min søster og jeg i 1998 da vi tog på cykleferie i det nordjyske.

Vi valgte Løgismose Strand Camping på Sydfyn som ligger i en bugt helt ned til vandet. Pladsen havde en tilpas størrelse og pigerne synes bare det var fedt at de måtte gå til købmanden alene og købe is. Og vejret, ja det kunne ikke være bedre. Havde nok ikke været den samme tur hvis det havde regnet.

We went camping on our holiday, just 2 nights in a tent.

One thought on “På telttur – ferie vol. 2

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s