Nye kjoler

Jeg har fået ryddet op på mit kreaværelse, så nu er det til at komme til der nede. Så jeg har taget mig tid ved symaskinen i ferie og fået syet fine kjoler til pigerne. Mønstret er fra en japansk sybog som jeg har købt på esty. Jeg måtte bare have fat i bog efter jeg havde set de fine kjoler Maiken havde syet til hendes piger. Og så minder den jo meget om Marapyttes Camille kjole.

I made the girls new dresses, sewn in Liberty fabric from a japanese patten.

2 thoughts on “Nye kjoler

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s