Dubuy

Jeg har snart fødselsdag – så der skal laves en ønskeliste. Det tilbagevendende problem hver år!!!!!

Jeg synes altid jeg har svært ved at komme på ønsker, for jeg glemmer altid hvad det er i årets løb som jeg har fundet jeg gerne vil have.

Så er det godt at man kan finde inspiration på nettet, og en rigtig god webshop er DUBUY.DK, her kan man få alt fra Knager til Foderbrætte, mere eller mindre alt til hjemme. Dubuy er dog ikke kun en almindelig webshop, men også et auktionshus hvor der er mulighed for at gøre en god handel på udvalgte vare.

Jeg er derfor godt i gang med udforske hjemmeside for at finde øsnker til min liste. Overvejer bl.a. at den fine kalender wallsticker skal på listen, og så skal jeg have kigget på deres udvalg af sengetøj for det trænger vi virkelig til.

Dette er et sponseret indlæg, men meningerne er
helt mine egne. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s