Barnevognstæppe

Så blev jeg færdig med barnevognstæppet og det er afleveret til den heldig modtager. Nu håber jeg bare hun bliver glad for det, og får det brugt meget.
Som I kan se, så valgte jeg det tilfældige mønster – det var også der var mest stemning for, både her på bloggen og på instragram.

Tæppet er lavet i garn fra Søsteren Grene i 5 forskellige lilla farver som jeg havde i gemmerne og en råhvid som man stadigvæk kan få. Opskriften på sekskanterne fandt jeg her. (Jeg kunne faktisk lave en sekskant på 8,5 min :-))  Jeg valgte at lave sekskanter færdige hver for sig, og derefter hækle dem sammen. Det synes jeg faktisk giver et rigtig flot resultat.

10 thoughts on “Barnevognstæppe

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s