Prinsessfest vol. 4

 

 

Til Karolines prinsessefest havde jeg lavet bordkort og labels til vandflaskerne og sodavandflaskerne, samt mærkater til slikposerne.
Bordkortene er printet på fotopapir og udstanset med en cirkel punch, derefter bundet fast med to farvet snørre på flasken (en tom cocio flaske)
Labels er bare printet på alm. papir. Mærkaterne er printet på labelspapir i A4 størrelse og derefter udstanset.  Poserne er købt her.

 

 

 

De er lavet i Picmonkey. Jeg har bare oploadet et tilfældigt billede. Skåret det til, så det passer til den form jeg skal brug. Derefter har jeg lagt forskellige figurer over billedet, så det dækker motivet.
Da jeg så skulle printet dem ud, indsatte jeg billederne i et word dokument, hvor man har mulighed for at definere størrelse på billederne ved at formater billedet. F.eks. så ændret jeg størrelse på labels til vandflaskerne til 5.5 x 21 cm.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s